Haise Veen

Mijn naam is Haise Veen en ik woon met veel plezier in het prachtige Ureterp. Ik ben getrouwd met Aly, we hebben samen drie toppers van dochters, welke inmiddels allemaal zijn getrouwd, dus hebben er ineens drie schone zonen als bonus bij. Gelukkig wonen ze lekker dicht bij ons, zodat ze ons samen met onze kleinkinderen regelmatig verblijden met een bezoekje.

Sinds een paar jaar ben ik werkzaam bij Roe Visuals in Leek, waar ik als warehousemanager werkzaam ben. Naast mijn bezigheden bij Roe hebben we zelf ook nog een bedrijf waar we representatieve bedrijfskleding verkopen. In het verleden ben ik vaak als freelancer op pad geweest voor diverse events en ben ik een paar jaren bij de Bethelkerk in Drachten in dienst geweest als hoofd techniek. Naast deze werkzaamheden heb ik in het verleden met veel passie mogen werken aan het organiseren van verschillende evenementen, waaronder Festival 316 in Ureterp.

Helaas heb ik nooit drumles gehad, ik heb het drummen mezelf aangeleerd op oude wasblikken en zeeppoederdozen. Op m’n 13e ben ik gevraagd als drummer bij gospelgroep The Candlelights uit Nij Beets. Wat een eer! Ik kan me die dag nog heel goed herinneren, wat heb ik daar een prachtige tijd gehad. Ik heb daar 30 jaar met veel plezier gedrumd. Naast de passie voor het drummen op jonge leeftijd is in de loop der jaren bij mij wel steeds meer gaan leven dat het brengen van een blijde boodschap heel erg belangrijk is. Het pakt me steeds meer als we als band iets mogen vertellen of mogen zingen. Iets met inhoud, iets om over na te denken, een lach in het publiek, een traantje hier en daar, een boodschap die raakt: das toch wel wat voor mij steeds meer is gaan leven. 

Sinds februari 2006 knal ik samen met Rudy elke week naar Sjem waar ik nu met heel veel plezier drum. Naast drummen bij Sjem, komen de boekingen bij mij binnen dus mocht je bellen? Dan krijg je mij aan de telefoon. Ik kijk heel graag met je mee om tot een een leuke invulling van een dienst, concert of iets anders te komen.

Momenteel zitten we  in een heel nieuwe fase, er is een wisseling in de bandsamenstelling gekomen, dus gaan we kijken welke richting we met de band op mogen. Ik ben heel benieuwd wat dat mag gaan worden!

Schuiven naar boven
Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram
Open chat
Wil je meer info over een optreden?
Powered by
CONTACT