Rudy van der Meijden

Hallo, ik ben Rudy van der Meijden en woon samen met mijn vrouw Jenny en onze drie prachtige kinderen Sem, Luca en Rosa in Drachten. Wij zijn aangesloten bij de Vrije Baptisten Gemeente in Drachten. In deze gemeente draai ik als geluidstechnicus mee in het techniekteam.

In het dagelijks leven werk ik als producer bij de Evangelische Omroep in Hilversum. Hier werk ik inmiddels 19 jaar en heb voor verschillende radio- en tv programma’s gewerkt. Momenteel werk ik voor het tv programma Checkpoint.

Op 21 januari 2000 ben ik als bassist bij Sjem komen spelen en ik heb daar tot op de dag van vandaag geen spijt van.

Mijn hobby’s zijn hardlopen, klussen en techniek.

De drijfveer om met Sjem op pad te gaan is om Jezus bekend te maken bij de mensen door middel van muziek en zang. Bijzonder is dat mensen zo van muziek kunnen genieten en enthousiast kunnen reageren. Dat geeft mijzelf  kracht en moed voor het dagelijkse leven.

Schuiven naar boven
Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram
Open chat
Wil je meer info over een optreden?
Powered by
CONTACT