Doede van der Meer

Hoi, mijn naam is Doede van der Meer en ik woon in de “Trynwâlden” in het dorp Mûnein. Ik ben van het bouwjaar 1964 en getrouwd met Hannie. Samen hebben we drie kinderen en een pleegdochter en inmiddels zijn er ook kleinkinderen.

In het dagelijks leven ben ik instructeur/docent en geef ik praktijk-/theorielessen aan leerlingen in de agrarische/groene/paardensector. Op dit moment ben ik mede-eigenaar van het bedrijf PMO (Paard Mens Onderwijs) en verzorg daar ook bovenstaande trainingen.

In mijn vrije tijd beleef ik veel plezier aan sport (volleybal en kaatsen), maar mijn grootste passie is slagwerk en dit beoefen ik bij de brassband “Speelt Wel” in Sûwald en bij Sjem op drums. Waar ik blij van word is om samen als band via zang/muziek de liefde voor Hem te laten zien en horen en hopelijk anderen daarmee enthousiast te maken.

Groetnis, Doede

Follow by Email
YouTube
Instagram
Boekingen